top of page

Verveprogram

Velkommen til vårt spennende verveprogram! Vi verdsetter når du deler din positive erfaring med våre tjenester, og derfor er dette verveprogrammet designet for å anerkjenne og belønne din innsats i å spre ordet om vår kvalitet og service.

Hvordan fungerer det?

1.

Anbefal oss videre

Som en eksisterende kunde, er du i en unik posisjon til å anbefale våre tjenester. Begynn vervingen ved å dele din tilfredshet med venner, familie eller bekjente. Din anbefaling kan hjelpe andre med å ta gode beslutninger om sine fremtidige entreprenørprosjekter.

2.

Registrer din verving

Når du har vervet en ny kunde, er det viktig å registrere dette i vårt verveskjema. Dette sikrer at vi kan kontakte den nye kunden og gi dem den beste servicen. Din registrering er nøkkelen til at din henvisning blir anerkjent og belønnet.

3.

Motta din belønning

Når din vervede kunde inngår en kontrakt med oss, vil du som eksisterende kunde motta en kontantbelønning overført til din bankkonto. For hver 100.000 kroner i budsjettert verdi på det nye prosjektet, mottar du 2.500 kroner.

Eksempel

Jon's anbefaling til Susanne

Jon, en fornøyd og eksisterende kunde av våre entreprenørtjenester, har nylig fullført noen prosjekter med oss. Han snakker med sin nabo, Susanne, som vurderer en omfattende renovering av førsteetasjen av sitt hjem. Jon deler sine positive erfaringer med henne og anbefaler våre tjenester på det varmeste.

Jon registrerer sin verving

Etter samtalen med Susanne, går Jon inn på vårt nettsted og fyller ut verveskjemaet for å offisielt registrere sin henvisning av Susanne. Han oppgir nødvendig informasjon slik at vi kan følge opp og gi Susanne den beste mulige servicen.

Jon mottar sin belønning

Susanne bestemmer seg for å inngå en kontrakt med oss for sitt prosjekt til en verdi av 780.000 kroner. Som et resultat av sin vellykkede verving, mottar Jon en belønning på 19.500 kroner, som takk for å ha brakt en ny og verdifull kunde til oss.

maps-and-flags (1).png

Adresse

Teglverksveien 17, 3413 Lier

like.png

Følg oss!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page