top of page

Bli kjent med oss

Vi er en gjeng bestående av energiske og fremoverlente ildsjeler som hver av oss bidrar med høy grad av kompetanse på våre respektive områder. Hos oss er alle like viktige! Med lidenskap for tjenestene vi leverer og en tydelig yrkesstolthet, jobber vi for å forbedre og fornye både hjem og næringsbygg gjennom våre tjenester. Vårt mål er å transformere eksisterende rom til noe helt unikt og funksjonelt, både for privat- og næringsmarkedet.

For oss er det viktig å bygge sterke relasjoner med våre kunder, forstå deres behov og visjoner, og gjøre disse til virkelighet. På denne siden kan du finne ut hvor vi holder til, bli bedre kjent med vårt dedikerte administrasjonsteam, og utforske vår kvalitetsgaranti som sikrer at ditt prosjekt er i trygge hender fra start til slutt. Vi deler også en guide som viser deg stegene fra befaring til ferdig prosjekt.

Vi ser frem til et spennende samarbeid med deg!

Arbeidsområde

Alfa Omega har et bredt arbeidsområde som strekker seg fra Oslo til Kongsberg og Holmestrand, med Drammen som knutepunkt. Uansett hvor du befinner seg i dette området, er vi klare til å bistå deg med ditt prosjekt!

Møt administrasjonen

Vi i administrasjonen jobber daglig for at våre kundeløfter etterleves og at vi stadig utvikler oss. Først og fremst som et lag, men også på individuelt nivå. For oss er kunden vår arbeidsgiver, og dette håper vi gjenspeiler seg i opplevelsen til kundene våre.

StartBANK logo.png

StartBANK

Vi er stolt medlem av StartBANK, et kvalitetsstempel som understreker vår forpliktelse til kvalitet, pålitelighet og bærekraft i alle våre prosjekter. Dette medlemskapet bekrefter vårt engasjement for beste praksiser i bransjen.

Boligmappa

Vi sikrer at alle viktige papirer og dokumenter knyttet til ditt prosjekt blir tilgjengelige i Boligmappa, en verdifull ressurs for fremtidig vedlikehold og eventuelt boligsalg.

Sentralt godkjent

Vår sentrale godkjenning sikrer at vi som entreprenør har dokumentert høy faglig kompetanse og pålitelige kvalitetssikringsrutiner, noe som gir deg som kunde trygghet i byggeprosessen.

Vår kvalitetsgaranti

1.

Det å være pålitelige står i hjertet av det vi gjør. Tillit betyr mye for oss, fordi det er nøkkelen til et vellykket samarbeid. Vi jobber hardt for å levere kvalitet du kan stole på, og vi holder alltid linjene åpne så du vet hva som skjer. Målet vårt er å være en partner du kan regne med – fra vi tar fatt på prosjektet til alt er på stell og du er fornøyd.

2.

For oss er hvert prosjekt unikt, og hver kunde betyr mye. Vi setter virkelig kundesentrering høyt på lista. Dette betyr at vi fokuserer på dine behov og ønsker i alt vi gjør. Vi lytter til dine ideer og visjoner, og samarbeider tett med deg for å sikre at vi ikke bare møter, men forhåpentligvis overgår dine forventninger.

3.

Vi skjønner godt at forutsigbarhet er nøkkelen i byggeprosjekter. For oss handler det ikke bare om å holde oss innenfor tidsfrister og budsjetter, men også om å sørge for at kommunikasjonen er klar og rett på sak hele veien. Vi jobber for at du skal ha full oversikt og føle deg trygg, slik at du alltid er oppdatert og føler deg som en del av prosessen.

4.

Bærekraft er noe vi tar seriøst, selv om det ikke alltid er det første vi snakker om. Vi jobber med å ta i bruk bærekraftige praksiser i alt vi gjør. Det betyr at vi velger miljøvennlige materialer, bruker energieffektive byggemetoder og håndterer avfall på en ansvarlig måte. Når vi går for disse bærekraftige valgene, er det ikke bare bra for miljøet, men det hjelper også til med å skape en bedre fremtid for både kundene våre og samfunnet rundt oss.

Guide til ferdig prosjekt

1. Book en gratis befaring

Start ditt prosjekt med en gratis befaring. Våre eksperter møter deg for å forstå dine behov. Book her.

2. Planlegging og tilbud

design-5.png

Etter befaringen får du et skreddersydd tilbud. Vi lager en detaljert plan for å sikre at dine ønsker blir oppfylt.

3. Godkjenning og kontraktinngåelse

approved-2.png

Når du godkjenner tilbudet, signerer vi en kontrakt. Dette sikrer en klar avtale og forventningsavklaring.

4. Gjennomføring og ferdigstillelse

execution-2.png

Vi utfører prosjektet effektivt og med kvalitet. Du blir jevnlig oppdatert inntil vi leverer et ferdigstilt prosjekt.

Snakk med oss om ditt prosjekt!

For en personlig vurdering av ditt prosjekt, bestill en befaring. Har du spørsmål? Fyll ut vårt kontaktskjema eller bruk chatfunksjonen for rask hjelp.

chimney-house-roof-top-covered-with-metallic-shingles-construction-real-estate-development

Få rabatter på ditt prosjekt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær oppdatert på eksklusive tilbud, innsikt i andre prosjekter, og tips & råd du kan gjøre selv. Bli inspirert, og tjen på det!

Du er nå påmeldt. Sjekk innboksen for mer informasjon. Finner du den ikke? Se søppelpost/spam.

maps-and-flags (1).png

Adresse

Teglverksveien 17, 3413 Lier

like.png

Følg oss!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page