top of page
Hva er Jordskruer?

Jordskruer representerer en fleksibel, miljøvennlig løsning for ulike byggeprosjekter. De gir rask og stabil fundamentoppbygging uten behov for tradisjonell graving og betongstøping.

Bruksområder

Jordskruene er kategorisert i tre hovedtyper: Byggskruer, Åpne skruer og Store skruer, hver med sine unike egenskaper og anvendelsesområder.

Byggskruer

Byggskruer er spesielt designet for rammeverk i byggkonstruksjoner og passer utmerket for prosjekter som terrasser, lysthus, lekeapparater, carporter, søppelskur, boder, solcellepaneler og telt. Denne typen Jordskrue er ideell for mindre til mellomstore strukturer og gir et solid fundament samtidig som den er rask og enkel å installere.

For teknisk informasjon

Byggjordskruer.png
Åpne_jordskruer-removebg-preview.png

Åpne skruer

Åpne skruer er utviklet for å støtte stolper og rør. De er et utmerket valg for installasjoner som reklameskilter og gjerder. Denne typen Jordskrue er perfekt for både midlertidige og permanente strukturer der en rask og stabil installasjon er nødvendig.

For teknisk informasjon

Store skruer

For større og tyngre konstruksjoner tilbyr vi store skruer. 

Dette er den kraftigste og mest robuste skruen, designet for å tåle stor belastning. De er ideelle for garasjer, forskjellige typer haller, scener for eventer, storskjermer og sikkerhetsgjerder. Store Jordskruer gir et pålitelig og varig fundament for dine mest krevende prosjekter.

For teknisk informasjon

Store_skruer-removebg-preview.png

Hvorfor bruke Jordskruer?

clock.png

Spar tid

Jordskruer gir en rask installasjon, eliminerer ventetid for herding som med betong, og lar deg starte byggingen umiddelbart. Dette effektiviserer byggeprosessen betydelig.

income.png

Spar penger

Velger du jordskruer, reduserer du både arbeids- og materialkostnader. Den raske og enkle installasjonen minimerer også behovet for kostbart og tidkrevende landskapsarbeid.

save-the-world.png

Spar miljøet

Jordskruer er en miljøvennlig og bærekraftig løsning som reduserer landskapsforstyrrelser og CO2-utslipp. De er resirkulerbare, og bidrar til en bærekraftig byggeprosess.

high-quality.png

30 års garanti

Jordskruer kommer med en solid 30 års garanti, noe som sikrer et pålitelig og varig fundament for ditt prosjekt, og gir deg ro i sinnet for mange år fremover.

Spørsmål og svar

Hvor lang tid tar installasjonen?

Installasjon av jordskruer er rask og effektiv, ofte tar det kun noen få minutter per skrue, noe som gjør det mulig å fullføre fundamentarbeidet på betydelig kortere tid sammenlignet med tradisjonelle metoder.

 

Påvirker årstider jordskrueinstallasjon?

Jordskruer kan installeres i alle årstider, inkludert vintermånedene, da de ikke påvirkes av frost. Dette gir stor fleksibilitet i planleggingen av byggeprosjekter.

 

Hva er belastningskapasiteten?

Våre jordskruer kan håndtere belastninger fra 80 kg til 4.000 kg, noe som gjør dem egnet for en rekke prosjekter og konstruksjoner.

Kan jordskruer brukes i vanskelig terreng?

Ja, jordskruer er spesielt nyttige i utfordrende terreng, som skrånende landskap eller områder med løs jord. Ved å bruke jordbor i løse masser eller tilpasningsteknikker i fjellrike områder, tilbyr de en fleksibel løsning.

 

Hvilken type skrue trenger jeg?

Skruene leveres i ulike størrelser og utforming. Hvilken type du trenger avhenger av hva som skal monteres. Vi hjelper deg med å finne rett type skrue til ditt prosjekt.

Hvordan beregne antall jordskruer?

Antall nødvendige jordskruer avhenger av konstruksjonens størrelse og vekt. For eksempel, for en terrasse på 4x10 meter anbefales det vanligvis å bruke 15 skruer med en avstand på 2 meter for en bærebjelke på 48×148 mm.

chimney-house-roof-top-covered-with-metallic-shingles-construction-real-estate-development

Få rabatter på ditt prosjekt.

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær oppdatert på eksklusive tilbud, innsikt i andre prosjekter, og tips & råd du kan gjøre selv. Bli inspirert, og tjen på det!

Du er nå påmeldt. Sjekk innboksen for mer informasjon. Finner du den ikke? Se søppelpost/spam.

Lurer du på om Jordskruer er løsningen for deg?

For en personlig vurdering av ditt prosjekt, bestill en befaring. Har du spørsmål? Fyll ut vårt kontaktskjema eller bruk chatfunksjonen for rask hjelp.

maps-and-flags (1).png

Adresse

Teglverksveien 17, 3413 Lier

like.png

Følg oss!

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page