top of page

Retningslinjer for informasjonskapsler

Introduksjon

Alfa Omega AS, som opererer i Norge, bruker informasjonskapsler på dette nettsted for å forbedre brukeropplevelsen og tilpasse vår markedsføring. Denne retningslinjen beskriver bruken av informasjonskapsler og dine valg angående dem.

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på din enhet når du besøker et nettsted. De hjelper oss å huske dine preferanser og samle informasjon om ditt besøk.

Bruk av informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler til:

  • Å sikre grunnleggende funksjonalitet på nettstedet.

  • Å analysere brukeratferd, besøkstall, og brukerinteraksjoner via Google Analytics.

  • Markedsføringsformål, for å forstå og tilpasse våre strategier basert på brukeratferd.

 

For mer detaljer om Google Analytics' bruk av informasjonskapsler, besøk Google Analytics' informasjonsside.

Tredjeparts informasjonskapsler

I tillegg til våre egne informasjonskapsler, benytter vi tjenester fra Wix og HubSpot, som også kan bruke informasjonskapsler. Du kan lese om deres bruk av informasjonskapsler her:

Varighet av informasjonskapsler

Det er usikkert hvor lenge vi velger å lagre våre egne innsamlede informasjonskapsler, men besøkende har rett til å be om å få sine informasjonskapsler slettet til enhver tid.

 

Varigheten av informasjonskapslene til tredjeparter varierer og er underlagt Wix's og HubSpot's retningslinjer. For mer informasjon, se HubSpot Informasjonskapsler og Wix's Guide til Informasjonskapsler.

Dine valg og samtykke

Ved ditt første besøk på vårt nettsted, vil en popup be deg om å samtykke til vår bruk av informasjonskapsler. Du kan administrere og endre dine preferanser for informasjonskapsler når som helst via dette banneret.

Endringer i retningslinjene

Vi forbeholder oss retten til å gjøre endringer i disse retningslinjene for informasjonskapsler. Eventuelle endringer vil bli kunngjort på vår nettside.

Kontaktinformasjon

For spørsmål om vår bruk av informasjonskapsler eller for å administrere dine innstillinger, kontakt oss her.

bottom of page