top of page

Lett oppussing av baderom i Sandvika

Oppdatert: 19. mar.

I begynnelsen av mars tok vi fatt på et prosjekt som skulle vise seg å bli et strålende eksempel på effektivitet og kundetilfredshet. Vår kunde, lokalisert i Sandvika, hadde et ønske om å modernisere baderommet sitt innenfor et nøye definert budsjett. Prosjektet ble igangsatt den 4. mars og på imponerende vis ferdigstilt allerede den 8. mars, etter kun fem dager med hardt arbeid.Mål & materialvalg


Vårt mål var klart fra starten: Å oppfylle kundens ønsker om et mer moderne baderom, samtidig som vi holdt oss innenfor det oppgitte budsjettet. Med dette i tankene valgte vi å benytte fliser på gulvet og anvende våtromsmaling i en elegant svart farge på vegger og tak, noe som gav rommet en distinkt og moderne følelse. Vi installerte også et nytt dusjkabinett og en moderne vask, begge i samme stil, som løftet hele baderommet til et nytt nivå.Planlegging & gjennomføring


Vi tok først skrittet med å nøye kartlegge kundens ønsker og behov, samt å gjøre et utvalg av materialer som skulle brukes. Dette la grunnlaget for en smidig oppstart på oppussingsprosjektet. Med alt på plass, gikk vårt team, bestående av dyktige og erfarne håndverkere, i gang med det praktiske arbeidet.


Ved å følge en klar og godt utarbeidet plan, klarte vi å utføre arbeidet både presist og effektivt. Både dedikasjonen og kompetansen til våre håndverkerne sikret at vi holdt oss på rett kurs mot målet. Deres evne til å løse oppgaver raskt og effektivt var avgjørende for at vi kunne levere prosjektet til kunden innen den korte tidsfristen på fem dager.Samarbeid med underentreprenører


Suksessen til dette prosjektet kan også skyldes det flotte samarbeidet med våre underentreprenører. Vi valgte samarbeidspartnere med stor omhu for å sikre at alle installasjoner ble utført med høyeste standard.


Vårt team arbeidet hånd i hånd med både Drammen Rørsenter og Asker & Bærum Elektroinstallasjon. Dette tverrfaglige samarbeidet sikret en sømløs integrasjon av alle komponenter i baderommet, fra rørsystemer til elektriske installasjoner.


Avslutningsvis


Prosjektet i Sandvika viser godt hva vi kan få til når vi jobber sammen, planlegger godt og holder kundens ønsker i fokus. Det var givende å se at vi kunne møte kundens forventninger og holde oss innenfor det avtalte budsjettet. Dette prosjektet minner oss på viktigheten av god kommunikasjon og samarbeid. Det handler om å sette klare mål og jobbe målrettet mot dem, noe som til syvende og sist bidrar til at kundene våre blir fornøyde. Vi gleder oss til nye prosjekter der vi kan anvende det vi har lært for å skape gode resultater.

For mer informasjon om våre tjenester eller for å starte en samtale om ditt neste prosjekt, er du bare en liten booking unna. Klikk på knappen nedenfor og book en helt gratis og uforpliktende befaring - en dag som passer for deg. Vi sees!31 visninger

Siste innlegg

Se alle

Comments


Ønsker du å overlate prosjektet ditt til oss?

Noen ganger kan det være deilig å overlate prosjektet sitt til kompetente og dyktige fagfolk. Book en gratis befaring i dag, så garanterer vi et godt tilbud!

low-angle-shot-white-building-with-two-windows.jpg
chimney-house-roof-top-covered-with-metallic-shingles-construction-real-estate-development

Hold deg oppdatert på nye blogginnlegg!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær oppdatert på nye blogginnlegg, eksklusive tilbud, innsikt i andre prosjekter, og tips & råd du kan gjøre selv. Bli inspirert, og tjen på det!

Du er nå påmeldt. ​Sjekk innboksen for mer informasjon. Finner du den ikke? Se søppelpost/spam.

bottom of page