top of page

Alfa Omega - Nå medlem av StartBANK

Oppdatert: 17. mar.

Alfa Omega har nylig blitt medlem av StartBANK, et skritt som reflekterer vårt engasjement for kvalitet, seriøsitet, og pålitelighet i bygg- og anleggsbransjen. Dette medlemskapet er mer enn en anerkjennelse av våre verdier; det er også en strategisk beslutning som åpner for nye muligheter for både oss og våre samarbeidspartnere. Kort fortalt er StartBANK en handelsplattform bestående av flere anerkjente tilbydere og kjøpere innenfor denne bransjen.


Gjennom dette innlegget vil vi dykke kort inn i hva StartBANK-medlemskapet innebærer, de prinsippene vi forplikter oss til å følge, og hvordan dette påvirker våre kunder positivt. Vi vil også se på hvordan dette styrker vår posisjon i markedet og legger grunnlaget for vår fremtidige vekst og utvikling.Implementering av StartBANK-prinsipper


StartBANK har etablert seg som et stempel for kvalitet, pålitelighet, og bærekraft i bygg- og anleggsbransjen. Med en klar forpliktelse til disse verdiene, sikrer StartBANK at medlemsbedrifter opprettholder høye standarder gjennom transparente arbeidsmetoder, etikk, og integritet i alle ledd av virksomheten. Dette inkluderer alt fra økonomisk stabilitet til miljøvennlige praksiser og ansvarlig sosial oppførsel, som til sammen bidrar til en mer bærekraftig og etisk bransje.


Vi i Alfa Omega anser vårt medlemskap i StartBANK som en bekreftelse på vår dedikasjon til disse prinsippene. Det er viktig for oss å ikke bare møte de etablerte standardene, men også strebe etter kontinuerlig forbedring i alle aspekter av vår virksomhet. Dette betyr at vi i vårt daglige arbeid legger vekt på å velge partnere og leverandører som deler vårt engasjement for kvalitet og bærekraft, og vi sikrer at våre prosjekter gjennomføres med høy grad av profesjonalitet.


Roy Frivoll, administrasjonsdirektør i Avantor AS, uttaler følgende på StartBANK sin nettside:


"StartBANK er det mest effektive verktøyet for å gjøre det lønnsomt å opptre kommersielt, ryddig og seriøst."


Vi kunne ikke vært mer enige, og det er derfor vi er så begeistret for å være en del av dette nettverket.


Hva betyr dette for deg som kunde?


For våre kunder fungerer Alfa Omegas medlemskap i StartBANK som en ekstra trygghet. Det betyr at når du velger oss som din samarbeidspartner, kan du forvente en partner som opererer med en høy grad av transparens, pålitelighet og ansvarlighet. Dette kommer til uttrykk gjennom valget av materialer, arbeidsmetoder, kundeservice, og de forretningspartnerskapene vi inngår. Vårt engasjement for StartBANKs prinsipper sikrer at vi både leverer tjenester som oppfyller dine forventninger, samtidig som vi bidrar til en større bevissthet rundt bærekraft og etikk i bransjen.


Hva betyr det for oss?


Å bli en del av StartBANK er også et viktig steg for oss. Det viser at vi tar våre forpliktelser på alvor, både overfor kunder og samarbeidspartnere. Å være anerkjent av StartBANK betyr at vi oppfyller strenge krav til hvordan vi opererer, noe som er viktig for oss og for alle vi jobber med.


Fremover gir dette medlemskapet oss muligheter til å delta i større og mer utfordrende prosjekter, inkludert prosjekter for offentlige og statlige organer, som ofte krever StartBANK-sertifisering. Vi ser på dette som en unik mulighet til videre vekst og utvikling, og ser frem til de nye mulighetene det bringer. Vi er takknemlige for tilliten fra våre eksisterende kunder og samarbeidspartnere, og forplikter oss til å fortsette vårt arbeid med den samme kvaliteten som alltid.


Takk for at du følger med på vår reise.

25 visninger

Comments


Ønsker du å overlate prosjektet ditt til oss?

Noen ganger kan det være deilig å overlate prosjektet sitt til kompetente og dyktige fagfolk. Book en gratis befaring i dag, så garanterer vi et godt tilbud!

low-angle-shot-white-building-with-two-windows.jpg
chimney-house-roof-top-covered-with-metallic-shingles-construction-real-estate-development

Hold deg oppdatert på nye blogginnlegg!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær oppdatert på nye blogginnlegg, eksklusive tilbud, innsikt i andre prosjekter, og tips & råd du kan gjøre selv. Bli inspirert, og tjen på det!

Du er nå påmeldt. ​Sjekk innboksen for mer informasjon. Finner du den ikke? Se søppelpost/spam.

bottom of page